fbpx
2-könyv-egymás-mellett_2 (1)

Fehér-Pál Rita

Legújabb reinkarnációs regénye az ókori Indiába visz el minket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

adsank

YOGA

Egy kozmikus elv, ami felébreszti a testi és szellemi erőket. Egy maharadzsa, aki a Jóga Útján jár, az Élet Fényét keresi, és India Aranykoráért harcol a vallási ellentétek, intrikák és merényletek viharában. Egy történet, amelyben a Teremtés-Megtartás-Pusztítás hármassága változtat sorsokon és sorsutakon.

IKERLÁNG TANTRA

A Szent Eksztázis forrósága, a Káma Sutra és a tantra összhangja, a szívtudatosság megtapasztalása. A hindu szerelmes istenek üzeneteinek letükrözése egy égben köttetett, de földön megfogant tiltott szerelemben, amit a hatalomra éhes árulók átkokkal, ármányokkal és a fekete mágia eszközeivel próbálnak ellehetetleníteni. Megtörhető-e egy több évszázados átok az Ikerlángok szerelmében?

trzz
ayuz

ayurvéda

A beavatások hét lépcsője. Egy ashram, ahol megváltozik egy élet. Az áramlás művészete, a külső,-és belső megtisztulás gyakorlata. Egy hercegnő spirituális útja a megbocsátás, a hazatalálás, az érzékeken túli észlelés, valamint a tantrikus szerelem felé. Az öt őselem energiája és a három dósha titka…

Ókori Indiai alkímia

A Védák titkos tanításai, belső utazások, soha nem hallott gyógynövények, mérgek, füstölők, álmok, látomások, Istenek és Istennők, mesterek és jógik, szimbólumok és jelképek, amelyek a felejtés évezredes ködfátyla alól újra felszínre törnek, hogy ismét aktiválódjanak…
indiaalk

A maharadzsa szerelme 1. rész

Ft.

4980

Letölthető PDF füzet:
Mobi formátumban/ Epub formátumban A booklineon tudod megvásárolni:

2 kötet egyben

Ft.

9460

6990

Letölthető PDF füzet:

A maharani visszatér 2. rész

Ft.

4480

Letölthető PDF füzet:
Mobi formátumban/ Epub formátumban A booklineon tudod megvásárolni:
A maharadzsa szerelme

Vajon elég erős-e a szerelem ahhoz, hogy legyőzze a Karma Kerekét?


Valóra válhat-e egy ősi jóslat, az árulások pókhálójában?

Lehetünk-e elég közel egymáshoz akkor is, amikor átkok vernek éket közénk?

Képesek vagyunk-e meghallani a lelkünk hangját, és járni a Jóga Útját akkor is, amikor összeesküvések és kísértések vesznek körül?

Beteljesülhet-e egy tiltott szerelem az indiai istenek kertjében?

Olvass bele a könyvbe vagy nézd meg a könyv hátoldalát részletes tartalomért

a maharani visszatér
Létezik-e a tudatos álmodás?
Lehetséges, hogy a jelenben hozott döntéseink nem csak a jövőt vetítik elő, hanem átírják a múltat is?
Hogyan köti össze az előző és a mostani életünket az Időkerék?
Hallhatjuk-e lelkünk hangján évezredek üzenetét?
Szerethetünk-e valakit, akivel csupán az álmaink és a látomásaink kötnek össze bennünket?

Olvass bele a könyvbe vagy nézd meg a könyv hátoldalát részletes tartalomért

Vélemények

Köszönöm a napról napról növekvő olvasói hozzászólásokat!

Karakterbemutató

Az elveszett perzsa hercegnő

Perzsia Nagy Sándor halála után darabjaira esik. Már csak néhány kiskirályság őrzi az egykori birodalom emlékét, közülük egy Taxília, az évszázados békés állapotot megtartó városállam, aminek ragyogó fényét ősi átok árnyékolja be. Egy boszorkány szerelemből és bosszúból szőtt sötét mágiája, ami rejtélyes módon írja bele magát Nasserine-nek, a perzsa hercegnőnek a sorsába. Látomások sora vetíti elő jövőjét, ami fényűzésből pusztulásba, elveszettségből megérkezésbe vezeti Perzsiától Indiáig, egy hindu ashramon keresztül pedig a győlöletből a szerelemben való kiteljesedésig.

A hindu kormányzó

I.e. 317-ben Mathura a karizmatikus, ám alázatos hindu kormányzó, Mahabali irányítása alatt éli virágkorát. A Vöröshold éjszakája azonban megváltoztat mindent, hiszen India dzsainista császára kész bármit megtenni, hogy leszámoljon a hindu vezetőkkel. Mahabali olyan parancsot kap, ami romba dönti először egy szomszédos városállam békéjét, majd megkérdőjelezi saját útját, amin jógija tanításai szerint jár gyermekkora óta. Végül meg kell értenie, hogy az egyensúly elve túlmutat mindazon, amit itt a Földön láthatunk. Rá kell jönnie, hogy élete eleve elrendeltetett, és egy nagyobb cél, egy ősi jóslat érdekében talán mindenről le kell mondania.

A sötét jógi

Az Ókori India tartományi és vallási széttagoltságában Mandihar, a hindu jógi, aki a főváros dzsainista tisztogatásai elől menekül északra, aljas tervet sző a maharadzsa palotájában. Bár a jógik szent köntösét viseli, tekintete a sötét erőket tükrözi vissza, személyéről pedig senki nem tudja eldönteni, hogy kicsoda is valójában. Ő az, aki céljainak mindent alárendel, és nem retten vissza a fekete mágia eszközeitől sem.

A maharadzsa felesége

Férje és fia, a herceg előmenetelében valójában saját vágyai megvalósulását látja, hiszen egyetlen célja, hogy India első asszonyává, korának leghatalmasabb maharánijává váljon. Ezért az álomért képes meghasonlani önmaga előtt, és a háremhölgyek életére tör. Aljas intrikáival mindent elkövet, hogy a maharadzsa igaz szerelme soha ne teljesedhessen be. Árulásai több sorsot fordítanak meg, amibe egy egész birodalom jövője remeg bele.

A maharadzsa szerelme 1. rész

Ft.

4980

Letölthető PDF füzet:
Mobi formátumban/ Epub formátumban A booklineon tudod megvásárolni:

2 kötet egyben

Ft.

9460

6990

Letölthető PDF füzet:
Mobi formátumban/ Epub formátumban A booklineon tudod megvásárolni:

A maharani visszatér 2. rész

Ft.

4480

Letölthető PDF füzet:
Mobi formátumban/ Epub formátumban A booklineon tudod megvásárolni: